Over Berley International

Berley International is inmiddels 10 jaar actief in het Midden en Kleinbedrijf. Het kantoor heeft een uitgebreide en stabiele groei doorgemaakt.

Een evenwichtig team van negen mensen, waarvan drie medewerkers werkzaam zijn op het niveau van AA Accountant. Twee mederwerkers met PDL en drie medewerkers algemene zaken. Allemaal onder leiding van een Hoofd Fiscale Zaken.

Als kantoor staan we dicht bij de ondernemer. Wij ondervinden hetzelfde wat onze client als ondernemer ondervindt.

Door een uitgebreide kring van experts op diverse vakgebieden, zijn wij in staat om alle problematieken aan te pakken. De afgelopen 5 jaar is de administratie wereld enorm veranderd. Belastingdienst, financiele instellingen en semi overheden verwachten een degelijke en snelle verslaggeving. Doordat Berley International een perfecte automatisering de afgelopen jaren heeft doorgevoerd, is zij in staat om aan deze vraag gemakkelijk te voldoen.

Berley International is een ondernemer en adviseur voor alle facetten in de samenleving.


Wat doet Berley International

Berley International is een actief en dynamisch administratie-, boekhoudings-, advieskantoor. Voornamelijk actief in het Midden en Kleinbedrijf en voor de vrije beroepsgroepen.

Met een praktische en no nonsens aanpak proberen wij onze cliënten zo optimaal mogelijk te bedienen. Korte lijnen en open communicatie vormen de belangrijkste basis voor een goed contact met u als cliënt. Wij willen graag zo dicht mogelijk naast u opereren en actief met u meedenken om te komen tot dienstverlening op maat. Uw belangen worden bij ons behartigd door een vaste contactpersoon welke bekend is met uw organisatie.


Vacatures


Er zijn momenteel geen vacatures